Графік роботи: Пн-Пт з 08:00 до 16:30

Кріодеструкція - найефективніший і безпечний спосіб видалення новоутворень на шкірі у сучасній дерматології. Видаленню підлягають такі новоутворення, як папіломи, бородавки, гострі кондиломи, контагіозний молюск, невуси (родимки), келоїди, саркоїдоз і багато інших.

Радіохвильове видалення — це щадна безкровна дермато-хірургічна операція, яка відбувається швидко, абсолютно безболісна і не вимагає спеціальної підготовки. Для знеболення, перед видаленням, обов'язково використовується місцева ін'єкційна анестезія. Вся операція з видалення новоутворення, включаючи підготовку, займає близько 10-15 хв. Щоб додатково пересвідчитися у доброякісності родимки, видалений біологічний матеріал відправляється за бажанням пацієнта на гістологічне дослідження в спеціалізовану лабораторію.
Після радіохвильового видалення на шкірі залишається невелика післяопераційна ранова поверхня, яка потім епітелізується (заживає) протягом декількох днів. Надалі на місці операції не буде ні рубців, ні шрамів, ані будь яких значних слідів.